Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، سباستین کورتز، صدراعظم اتریش، روز یکشنبه ۱۲ بهمن (۳۱ ژانویه) گفت این کشور آن دسته از بیماران پرتغالی را که به اتاق مراقبت‌های ویژه نیاز دارند، پذیرش خواهد کرد.

 

کریستوف سزویلونگ، سخنوی ارتش آلمان، نیز گفته است این نیرو برای مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا کمک‌های پزشکی و کادر درمانی به پرتغال اعزام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر اساس آمارها در پرتغال تاکنون ۱۲ هزار تن جان خود را بر اثر بیماری کووید-۱۹ از دست داده‌اند و این کشور یکی از بدترین سرانه‌های آلودگی به ویروس کرونا را در جهان داراست.

 

از سوی دیگر در بروکسل، پایتخت بلژیک، پلیس روز یکشنبه بیش از ۲۰۰ نفر را که قصد داشتند علیه سیاست قرنطینه دست به تظاهرات بزنند، بازداشت کرد.

 

این در حالی است که ده‌ها معترض به اقدامات دولت در زمینه کرونا در نقطه‌ای دیگر از بروکسل تجمع کردند.

 

در وین، پایتخت اتریش، نیز هزاران معترض با پلیس ضد شورش درگیر شدند.

 

پلیس اتریش پیشتر برگزاری تظاهرات را به دلیل نکات بهداشتی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ ممنوع اعلام کرده بود.

 

اتریش از روز ۲۶ دسامبر گذشته سومین قرنطینه سراسری خود را اعمال کرده است. مغازه‌های غیرضروری در این کشور تعطیل هستند و بسیاری از مشاغل هنوز اجازه بازگشایی ندارند؛ امری که باعث بروز نارضایتی در شماری از شهروندان آسیب‌دیده از بحران اقتصادی شده است.

 

به نوشته یورونیوز، این نارضایتی‌ها در دیگر کشورهای اروپایی نیز دیده شده است. در مجارستان نیز صدها تن در بوداپست، پایتخت، در اعتراض به تعطیلی اجباری موسسات دست به تظاهرات زده‌اند.

 

اقدامات دولت مجارستان که شامل تعطیلی مدارس، کافه‌ها، رستوران‌ها و همچنین وضع مقررات آمد و شد شبانه است، خشم شماری از صاحبات مشاغل را برانگیخته است. ۱۰۰ رستوران گفته‌اند قصد دارند مجددا درهای خود را به روی مشتریان باز کنند و دستورات دولتی را نادیده بگیرند.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا اروپا پرتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۹۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشنهادهای بزرگ به بایرن مونیخ؛ پپ گواردیولا را برگردانید!
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • خودنمایی طارمی قبل از انتقال به اینتر؛ من هنوز زنده ام
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس